Assalamualaikum





Welcome and Selamat Datang to Momzie's Chocblog.



Blog asal kepunyaan Nenek Kebayan ni dah diwariskan pada mama untuk tempek segala mcm mengenai cokelat dan juga aktiviti kelas cokelat mama.



KELAS ASAS 'HOMEMADE CHOCOLATE CANDY PADA 15/01/2011 JAM 2.00 PTG. YURAN RM250/-. DI BAYAN BARU, PENANG. SMS / TALIPON 019 5434174
- FULL HOUSE...


Saturday, August 11, 2007

yeyeyeyeye...

lama tak hapdet kat sini.. saja nak tengok ..kot ada ke lagi orang yang datang ngintai.....

5 comments:

Mamafami said...

Cam mana nak ngintai, baru hari ni tahu nombor pintu pondok nenek kebayan ni

Ammal said...

Laaa.. hidup lagi nenek kebayan nih...
Hehehe... Ampun Ma...

man from u.n.c.l.e said...

lorr...
dah basi dah kue kue tu semua
cepat update recipe baru !

uncle terpaksa menaip huruf 'rkhjcfov' untuk melepaskan komen ini..

Wiz said...

Nenek nenek si bongkok tiga, siang bekerja, malam update blog la, ahaks. Hi mama! Sorila mama, wiz pun dah jarang bebenor duk depan PC ni. Manyak keja, elok pun PC tu rosak selama 2 minggu, tak yah la nak update. Miss talking to you. Hope you are doing great.

Ms Red Hat said...

Mama,

Nenek kebayan ni tengah busy coming up with the latest recipelah tu yang silent lama ni.

Salina